De techniek staat niet stil. Vroeger kon je zo een website opzetten niets aan de hand. Tegenwoordig dient alles wat beter beveiligd te zijn, want regelmatig hoor je in het nieuws de ene hack of datalek na de andere.

Moderne Internetstandaarden zorgen voor meer betrouwbaarheid en verdere groei van het Internet. Gebruik jij ze al? Denk aan HTTPS (het welbekende slotje voor de url! 🔒), IPv6 of DANE.

Doe de check

Mocht je een eigen website hebben dan kan je makkelijk checken op internet.nl, tevens kun je ook je e-mailadres checken. Mocht je een website van iemand anders willen controleren (benieuwd naar hoe die zijn zaken heeft geregeld) dan kun je dat natuurlijk invullen.

Webfanaat heeft 100% internet score!

Zojuist zelf een check gedaan en zowel de website als mijn email adres geeft een 100% score. Mocht je de 100% score halen dan mag je een badge op je website tonen dat je een 100% hebt.

Daarom met trost plaats ik de 2 badges.

In de Hall of Fame kun je zien welke websites zowel website als email in orde hebben.

Webhosters die 100% internet score halen

Voor webhosters is een speciale pagina van de Hall of Fame, namelijk Hall of Fame Hosters op die pagina zie je tevens de regels waaraan ze moeten voldoen. Dus zoek je een betrouwbare webhoster die meegaat met de techniek en voor zijn klanten ook? Dan heb je daar keus uit.

Door Robby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *