Afgelopen kerstvakantie voor het eerst naar Zwitserland geweest. We zijn totaal met 3 mensen op vakantie gegaan. Mijn neefje, zijn vriendin en ik natuurlijk 😉 .

De vakantie was het geschikte moment om mijn nieuwe camera te gaan testen, de Canon EOS 5D Mark II. Uit voorzorg ook nog polar filter gekocht. Deze was achteraf overbodig, want zoveel zon was er niet te zien. Hopelijk is in de zomer van 2012 de polar filter wel van toepassing!

Het was een leuke vakantie. Neefje & zijn vriendin op foto vastgelegd op ski’s. Helaas was skiën voor mij niet weggelegd. Ik had het diverse malen geprobeerd over meerdere dagen maar helaas 🙁 . Na meer dan 25 keer vallen had ik het wel voor gezien.

Door Robby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *